top of page

Ik ben Lisa. Een 24 jarige trouwvideograaf uit de Hoeksche Waard.

Gevoelsmens, oude ziel, perfectionist, minimalist, filmmaker. 

5P3A7120_edited.jpg

ABOUT ME

5P3A6048_edited_edited.jpg

Ik ben een soort wandelende tegenstelling.

Ik ben wat introvert aangelegd maar als ik eenmaal een connectie heb gemaakt met iemand, ben ik weer de extraversie zelf. Ik vind het heerlijk om in de stilte bezig te zijn tussen de dieren maar ben in de weekenden waarin ik geen bruiloft film vaak te vinden in een op de dansvloer van een festival of technoclub. Ik ben rustig en bedachtzaam maar heb ook adhd en mijn hoofd draait daardoor altijd overuren.

Juist mijn adhd is de reden dat ik me zo thuis voel op bruiloften. Ik vind rust in de roering. Dat zijn de momenten waarop ik me helemaal kan focussen op hetgeen wat ik het liefst doe, verhalen vertellen.

HET HEEFT ALTIJD ZO MOETEN ZIJN

Toen ik ongeveer 8 jaar was werd ik voor het eerst verliefd op het maken van films.

In de jaren daarna heb ik bijna dagelijks met een camera in mijn handen rondgelopen, ontzettend veel gefilmd en gemonteerd en een gevoel voor compositie, licht, cameravoering en voornamelijk timing ontwikkeld.

Ik kreeg per toeval een betaalde opdracht voor mijn videografie. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel volgde al snel. Na een periode verschillende soorten opdrachten te hebben gedaan werd ik gevraagd als tweede videograaf op een bruiloft en ik heb daarna nooit meer terug gekeken. 

Tijdens het maken van die eerste trouwfilm viel alles op zijn plek. Er hoefde niks geregisseerd te worden en je maakt iets wat écht waarde heeft. En zodra je onder die beelden precies de juiste muziek plaatst, een verhaallijn creëert en de kleurcorrecties uitvoert gebeurt er iets magisch. Iets helemaal op maat maken voor een koppel en daar de reacties op mogen ontvangen is heel bijzonder, en het voelt nog steeds surrealistisch dat ik dit mijn werk mag noemen.

Werkwijze

WERKWIJZE

Een goede klik is voor mij het allerbelangrijkst. Nadat we kort contact hebben gehad via de email om mijn beschikbaarheid te controleren, de trouwbrochere en eventuele eerste vragen te beantwoorden plan ik graag een kennismakingsgesprek met jullie in.

Tijdens dit gesprek hoor ik graag meer over jullie wensen en welke plannen jullie hebben. Vooral leer ik jullie graag beter kennen als persoon en als koppel. Jullie mogen natuurlijk ook al jullie vragen aan mij stellen, ik ben een open boek!

Wanneer blijkt dat wij een perfecte match zijn maken we de boeking definitief. Jullie ontvangen van mij een informatiegids met daarin allerlei informatie, van praktische tips voor vrijwel ieder moment van de dag tot handvatten voor de mensen die een speech zullen geven.

Ik vind het belangrijk dat ik er niet alleen maar ben als videograaf tijdens jullie bruiloft. Ik ben er op alle momenten van de dag voor jullie om te helpen waar ik ook kan. Of dat nou is door moed in te praten of een extra paar handen te bieden.

Om geen enkel moment van jullie uiteindelijke herrinering te missen, ben ik er het liefst de hele dag bij. Eenmaal thuis begint het echte werk pas echt. Ik spendeer zeker 40 uur aan de montage van een trouwfilm. Ik wil de sfeer van jullie dag goed vertalen en dat vereist ontelbare keuzes in muziek, timing, kleur en volgorde.

Ik heb enorm veel passie voor wat ik doe. In de trouwbrochure geef ik meer informatie over mijn werkwijze en neem ik jullie stap voor stap mee in mijn proces. Klik hier om de trouwbrochure aan te vragen.

5P3A6908.jpg
bottom of page